Skift sprog og domæner i Google Maps

Google Maps tager dig automatisk til et landedomæne og viser stednavne på et lands lokale sprog. Du kan ændre et landedomæne eller eller et sprog ved hjælp af Google Maps.

Se Google Maps på et andet sprog

Google Maps viser automatisk stednavne på et lands lokale sprog, men du kan ændre dit kortsprog på din computer.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Sprog.
  4. Vælg et sprog. Kortetiketter vises på dit lands lokale sprog, men du får vist stedoplysninger på det sprog, du har valgt.
  5. Valgfrit: Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit sprog for alle Google-produkter.

Brug et andet landedomæne

Google Maps tager dig automatisk til et landedomæne (Google Maps-webadressen i din browser) og en kortvisning ud fra din placering. Google Maps fungerer på mange landedomæner, f.eks. .de og .jp.

Hvis dit domæne er forkert, eller du vil bruge .com, kan du ændre det i indstillingerne.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på det landenavn, der vises (f.eks. USA eller Storbritannien) i nederste højre hjørne.
  3. Du får vist skærmen Indstillinger for søgning. Under "Områdeindstillinger" skal du vælge det ønskede land.
  4. Klik på Gem nederst.

Skift navigationssprog

Når du navigerer til et sted på en mobilenhed, kan du ændre stemmen og sproget for den talte rutevejledning.

Bemærk! Når du ændrer navigationssproget, får du at vide, hvornår du skal dreje, men du får ikke oplyst vejnavnene.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og så Indstillinger.
  3. Tryk på Navigationsindstillinger og så Stemme.
  4. Vælg en stemme og et sprog.