Canviar el domini i l'idioma de Google Maps

Google Maps determina automàticament el domini del país i mostra els noms dels llocs en els idiomes locals del país en qüestió. Podeu canviar l'idioma i el domini del país utilitzant Google Maps.

Veure Google Maps en un altre idioma

De manera automàtica, Google Maps mostra els noms dels llocs en els idiomes locals del país, però podeu canviar l'idioma del mapa accedint-hi des d'un ordinador.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menú.
  3. Trieu Idioma.
  4. Seleccioneu l'idioma que vulgueu. Les etiquetes del mapa es mostren en l'idioma local del vostre país, mentre que la informació dels llocs es mostra en l'idioma que hàgiu escollit.
  5. Opcional: obteniu més informació sobre com podeu canviar l'idioma en tots els productes de Google.

Utilitzar un domini de país diferent

En funció de la vostra ubicació, Google Maps us porta a un domini de país concret (l'adreça URL de Google Maps al navegador) i a la visualització de mapa corresponent. Google Maps disposa de molts dominis diferents, com ara .de o .jp.

Si el vostre domini no és correcte o voleu canviar-lo per un domini .com, podeu fer-ho a la pàgina de configuració.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic al nom de país que es mostra (per exemple, Estats Units o Regne Unit).
  3. Veureu la pantalla Configuració de la cerca. A la secció "Configuració de la regió", feu clic al país que voleu.
  4. A la part inferior, feu clic a Desa.

Canviar l'idioma de navegació

Quan aneu a un lloc amb el dispositiu mòbil, podeu canviar la veu i l'idioma de les indicacions de veu.

Nota: després de canviar l'idioma de navegació, sentireu les indicacions per girar, però no els noms de les carreteres.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Configuració.
  3. Toqueu Configuració de la navegació i després Veu.
  4. Trieu una veu i un idioma.