Liikennetietojen ja matkan varrella olevien paikkojen hakeminen

Vaikka et lisäisi määränpäätä Mapsiin, voit

• tarkistaa ajomatkaasi koskevat liikennetiedot
  • hakea paikkoja helposti
  • navigoida nopeasti tavallisiin paikkoihin, kuten puistoihin tai huoltoasemille.

Ajomatkan liikennetietojen tarkistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Napauta alareunasta Lähtö Go
  3. Valitse jokin reiteistä, jotka näkyvät aiemman toimintasi perusteella.

Vinkki: Jos haluamasi reittivaihtoehto ei näy, etsi reitti vierittämällä ja kiinnitä se.

Lähtö-välilehdeltä löydät muun muassa alla olevat tiedot.

• Ajoaika ehdotettuun määränpäähän. Ehdotukset perustuvat Google‑tilin asetuksista noudettuun dataan.
  • Suositellut ja vaihtoehtoiset reitit
  • Matkan varrella olevat viivytykset, kuten tietyöt ja onnettomuudet.

Katso, miten Lähtö-välilehteä käytetään.

Ajotilailmoitukset Bluetoothin avulla

Jos puhelimesi tai mobiililaitteesi Bluetooth on päällä ja olet yhdistänyt kyseisen laitteen autoosi, saat ajotilailmoituksia, kun käynnistät auton. Voit laittaa ilmoitukset päälle seuraavasti:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Navigointiasetukset ja sitten Ajotilailmoitukset.

Matkan varrella olevat tapahtumat

Kun tarkistat reittisi liikennetiedot, saatat nähdä korostettuna tapahtumia, kuten

• konsertteja
  • paraateja
  • maratoneja
  • urheilutapahtumia.

Tapahtumapäivinä saat ilmoituksia esimerkiksi

• viiveistä
  • suljetuista tieosuuksista
  • liikenneolosuhteista
  • vaihtoehtoisista reiteistä.

Nämä tiedot poistuvat automaattisesti tapahtuman päätyttyä. Katso, mitä muuta voit löytää Mapsista.