Få trafikoplysninger, eller søg efter steder langs ruten

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder og kun i visse lande.

I Google Maps kan du få oplysninger om de aktuelle trafikforhold på din rute, nemt søge efter steder og hurtigt navigere til et ofte besøgt sted, også selvom du ikke har indtastet en destination i Maps.

Få oplysninger om de aktuelle trafikforhold på din rute

Sådan får du vist oplysninger om de aktuelle trafikforhold på din rute:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst på skærmen.
  3. Vælg en af de rejsemuligheder, der vises ud fra oplysninger om din tidligere aktivitet.

Tip! Hvis den ønskede rejsemulighed ikke vises, kan du bruge rullefunktionen til at finde og fastgøre den.

Du kan f.eks. finde følgende oplysninger:

• Hvor lang tid det tager at køre til en foreslået destination. Hvilke destinationer der vises, afhænger af dine data i indstillingerne for din Google-konto.
  • Anbefalede og alternative ruter.
  • Forsinkelser på grund af de aktuelle trafikforhold på ruten, f.eks. trafikuheld eller vejarbejde.

Få oplysninger om, hvordan du bruger fanen Start.

Opret en genvej

Opret en genvej, der skal vises på din mobilenhed, så du nemt kan få oplysninger om de aktuelle trafikforhold på din rute.

1.  Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel.
  3. Vælg Indstillinger og så Navigationsindstillinger og så Tilføj genvej.

Få ruterelaterede notifikationer via Bluetooth

Hvis Bluetooth er slået til og din telefon eller tablet er parret med bilen, får du ruterelaterede notifikationer, når du starter bilen. Sådan slår du notifikationer til:

1.  Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel.
  3. Vælg Indstillinger og så Navigationsindstillinger og så Ruterelaterede notifikationer.

Find aktuelle begivenheder eller events langs ruten

Når du tjekker trafikforholdene på din pendlerrute, kan du muligvis se fremhævede begivenheder eller events såsom følgende:

• Koncerter
  • Parader
  • Maraton
  • Sportsbegivenheder

På dage med begivenheder eller arrangementer får du opdateringer om f.eks.:

• Forsinkelser
  • Lukkede veje
  • Trafikforhold
  • Alternative ruter

Disse oplysninger forsvinder automatisk, når begivenheden er overstået. Se andre aktiviteter, du kan finde på Maps.