Se trafik, eller søg efter steder langs ruten

Bemærk!: Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder og kun i visse lande.

Med Google Maps kan du se trafikken på ruten, nemt og enkelt søge efter steder eller hurtigt navigere til et ofte besøgt sted, selv hvis du ikke indtaster en destination i Maps.

Se trafikken på ruten

Følg nedenstående trin for at se trafik, når du kører i bil.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Pendling Commute nederst på skærmen.
  3. Angiv detaljer for din pendlerrute, eller vælg "Til dit hjem" eller "Til arbejde" øverst. Du kan se oplysninger som:
  • Hvor lang tid det tager at køre til en foreslået destination. Hvilke destinationer der vises, afhænger af dine data i indstillingerne for din Google-konto.
  • Anbefalede og alternative ruter.
  • Trafikforsinkelser langs vejen, f.eks. ulykker eller vejarbejde.

Opret en kørselsgenvej

Hvis du nemt vil kunne se trafikken på ruten, kan du oprette en kørselsgenvej på din mobilskærm:

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger og så Indstillinger for Navigation og så Tilføj kørselsgenvej.

Få trafikmeldinger via Bluetooth

Hvis du har Bluetooth slået til, og din telefon eller tablet er parret med din bil, får du trafikmeldinger, når du starter bilen. Følg nedenstående trin for at slå trafikmeldinger til.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger og så Indstillinger for Navigation og så Underretninger ved kørsel.

Søg efter og naviger til ofte besøgte steder

Følg nedenstående trin for at søge efter og navigere til et sted, når du kører i bil.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Start kørsel.
  4. Tryk på Angiv destination øverst.
  5. Vælg en kategori, f.eks. tankstationer eller supermarkeder, eller søg efter en bestemt type sted.
  6. Steder langs med din rute vises som røde prikker. Tryk på en prik for at se navnet på et sted, og hvor lang tid det tager at komme derhen.
  7. Tryk på Naviger for at navigere til det pågældende sted. Tryk på Afvis, hvis ikke du ønsker at køre derhen. Hvis du ikke foretager et valg, navigerer du automatisk til det pågældende sted efter få sekunder.

Tips!

• Du kan navigere til et sted ved at trykke på feltet "Angiv destination" foroven og angive et sted.
  • Du kan se alternative ruter, når du starter navigationen.

Se begivenheder på din rute

Når du tjekker trafikken på din pendlerrute, kan du se begivenheder, der er fremhævet, som f.eks.:

• Koncerter
  • Parader
  • Maraton
  • Sportsbegivenheder

På dage med begivenheder eller arrangementer får du opdateringer om f.eks.:

• Forsinkelser
  • Lukkede veje
  • Trafikforhold
  • Alternative ruter

Disse oplysninger forsvinder automatisk, når begivenheden er overstået. Udforsk andre aktiviteter, du kan finde på Maps.