Consultar el trànsit o cercar llocs al llarg d'una ruta

Encara que no introduïu cap destinació a Maps, podeu fer el següent:

• Consultar el trànsit d'una ruta.
  • Cercar llocs fàcilment.
  • Navegar ràpidament fins a llocs habituals, com ara parcs o benzineres.

Consultar el trànsit d'una ruta

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves-hi Go
  3. Seleccioneu una de les opcions de trajecte que es mostren de la vostra activitat anterior.

Consell: si el trajecte seleccionat no es mostra, desplaceu-vos per cercar el trajecte que vulgueu i després fixeu-lo.

A la pestanya Ves-hi, podeu trobar informació com ara:

• Quanta estona tardaríeu a arribar a una destinació suggerida. Les destinacions que es mostren estan basades en les dades de la configuració del Compte de Google.
  • Rutes recomanades i rutes alternatives.
  • Retencions a la ruta, com ara per col·lisions o obres.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar la pestanya Ves-hi.

Rebre notificacions de conducció per Bluetooth

Si el telèfon o el dispositiu mòbil té el Bluetooth activat i està vinculat al cotxe, podeu rebre notificacions de conducció en engegar el cotxe. Per activar les notificacions:

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte.
  3. Trieu Configuració Settings i després Navegació i després Notificacions de conducció.

Trobar esdeveniments en una ruta

Quan consulteu el trànsit que hi ha a la ruta, pot ser que trobeu esdeveniments destacats, com ara:

• concerts
  • desfilades
  • maratons
  • esdeveniments esportius

Els dies que hi hagi esdeveniments, rebreu notificacions sobre el següent:

• retards
  • talls en carreteres
  • estat del trànsit
  • rutes alternatives

Aquesta informació se suprimeix automàticament un cop s'acaba l'esdeveniment. Consulteu altres activitats que podeu trobar a Maps.