Bent u op zoek naar hulp bij Google Mijn Bedrijf? Bezoek dan het Helpcentrum van Google Mijn Bedrijf.

Een ontbrekende plaats toevoegen aan Google Maps

Je kunt ontbrekende plaatsen toevoegen aan de kaart. Nadat je een plaats hebt toegevoegd, kan iedereen deze op de kaart zien. Voorbeelden van plaatsen die je kunt toevoegen, zijn herkenningspunten, koffiebars en andere lokale bedrijven.

Meer informatie over hoe je een ontbrekend adres toevoegt of de locatie van een speld corrigeert

Een ontbrekende plaats toevoegen

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen en dan Plaats toevoegen .
  3. Volg de instructies op het scherm.

Informatie toevoegen over je bedrijf

Maak kosteloos een bedrijfsprofiel. Met een bedrijfsprofiel kun je snel informatie beheren, zoals je openingstijden, je adres en foto's. Claim je bedrijf en doorloop het verificatieproces op je computer, telefoon of tablet. Nadat we je bedrijf hebben geverifieerd, kun je je bedrijfsinformatie updaten.

Meer informatie over Bedrijfsprofiel

Andere typen feedback naar ons verzenden