Puuttuvan paikan lisääminen kartalle

Voit lisätä kartalle julkisia paikkoja, kuten yrityksen tai maamerkin. Android-laitteilla voit lisätä myös talon tai huoneiston osoitteen.

Lisää puuttuva paikka noudattamalla alla olevia ohjeita.

Osoitteen hakeminen

1. Avaa Google Maps tietokoneellasi.
  2. Hae osoitetta.
  3. Klikkaa Lisää puuttuva paikka.

Huomioitavaa:

• Paikan nimi, sijainti ja luokka ovat pakollisia tietoja. Muut määritteet eivät ole pakollisia, mutta voivat nopeuttaa tarkistusprosessia.
  • Määritä kotiosoitteesi, niin löydät sen nopeasti kartalta. Kukaan muu ei voi nähdä kotiasi, ellet päätä jakaa sen sijaintia.
  • Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, et voi lisätä puuttuvaa paikkaa Google Mapsiin.

Paikkojen Mapsiin lisäämiseen kuluva aika

Tarkistamme muokkauksesi, joten voi kulua jonkin aikaa, ennen kuin ne näkyvät kartalla. Google voi lähettää sinulle tietoja muokkaustesi tilasta ja kysymyksiä muilta ihmisiltä, jotka tarkistavat tekemiäsi muokkauksia.

Yrityksen tietojen lisääminen

Yritystietojen päivittäminen Google Mapsissa:

Jos omistat yrityksen, voit hallinnoida sen tietoja ilmaiseksi Google My Businessissa. Voit muokata nopeasti esimerkiksi aukioloaikoja ja osoitetta sekä lisätä valokuvia.

Yritystietojen päivittäminen Google Mapsissa edellyttää yrityksen vahvistamista:

Tämän jälkeen voit alkaa päivittää yritystietojasi.

Muunlaisen palautteen lähettäminen meille

Voit ilmoittaa muista ongelmista näiden linkkien kautta: