Leder du efter hjælp til Google My Business? Hvis du gør, finder du den i Hjælp til Google My Business.

Tilføj et manglende sted på Google Maps

Du kan tilføje manglende steder på kortet. Stedet vises offentligt, når det er tilføjet. Du kan tilføje steder såsom vartegn, caféer og andre lokale virksomheder.

Få oplysninger om, hvordan du løser problemet med en manglende adresse eller markørplacering.

Tilføj et manglende sted

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter adressen på det manglende sted.
  3. Klik på Tilføj et nyt sted.

Tilføj oplysninger om din virksomhed

Opret en virksomhedsprofil uden omkostninger. Med en virksomhedsprofil kan du hurtigt administrere billeder og oplysninger såsom åbningstider og adresse. Gør krav på og bekræft din virksomhed på din computer, telefon eller tablet. Når din virksomhed er bekræftet, kan du få oplysninger om, hvordan du opdaterer dine virksomhedsoplysninger.

Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil.

Send os andre typer feedback