Afegir a Google Maps un lloc que no surt

Podeu afegir al mapa llocs que no hi surten, com ara punts de referència públics, cafeteries o altres empreses locals perquè es mostrin públicament al mapa. També podeu obtenir informació sobre com es pot corregir la ubicació d'un marcador o una adreça que no surt al mapa.

Afegir un lloc que no surt

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu l'adreça del lloc que no surt.
  3. Feu clic a Afegeix un lloc que no surt.

Afegir informació sobre una empresa

Si teniu una empresa i voleu gestionar la informació del perfil d'empresa de manera gratuïta, utilitzeu Google My Business. Podeu gestionar ràpidament detalls com ara l'horari d'obertura, l'adreça i les fotos.

Per actualitzar la vostra informació d'empresa a Google Maps, feu el següent:

1. Reclameu l'empresa i verifiqueu-la:
  2. Actualitzeu la informació de la vostra empresa.

Enviar-nos altres tipus de suggeriments