Notificació

Esteu buscant ajuda per utilitzar Google My Business? Si és així, visiteu el Centre d'ajuda de Google My Business.

Afegir a Google Maps un lloc que no surt

Podeu afegir llocs que no surten al mapa. El lloc es mostrarà públicament quan s'hagi afegit. Els llocs que podeu afegir inclouen punts de referència, cafeteries o altres empreses locals.

Obteniu informació sobre com podeu corregir la ubicació d'un marcador o una adreça que no surt al mapa.

Afegir un lloc que no surt

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu l'adreça del lloc que no surt.
  3. Feu clic a Afegeix un lloc que no surt.

Afegir informació sobre una empresa

Configura un perfil d'empresa sense cost econòmic. Amb un perfil d'empresa, podeu gestionar ràpidament detalls com l'horari d'obertura, l'adreça i les fotos. Reclameu l'empresa i verifiqueu-la a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta. Un cop hàgiu verificat l'empresa, obteniu informació sobre com podeu actualitzar-ne la informació.

Obteniu més informació sobre Perfil d'empresa.

Enviar-nos altres tipus de suggeriments

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda