Lähellä olevien tapahtumien vaikutus liikenteeseen

Saat ilmoituksia lähellä olevista tapahtumista tai tiesuluista, kun Google Maps uskoo niiden vaikuttavan usein käyttämääsi reittiin.

Jos tiedämme ajoitetusta tapahtumasta, saat siitä hyvissä ajoin ilmoituksen, jotta voit suunnitella vaihtoehtoisen reitin. Jos työmatkasi varrella järjestetään esimerkiksi konsertti, saat siitä ilmoituksen päivää ennen konserttia. Lisätietoja ilmoitusten ottamisesta käyttöön tai poistamisesta käytöstä.

Vinkki: Kun valitset Muistuta myöhemmin, saat Google Mapsilta muistutuksen tapahtuman lähestyessä, jotta voit halutessasi suunnitella vaihtoehtoisen reitin.