Trafik fra begivenheder i nærheden

Du modtager underretninger om begivenheder eller lukkede veje i nærheden, når Google Maps registrerer, at dette kan påvirker en rute, som du ofte benytter.

Hvis vi kender til en planlagt begivenhed, modtager du en underretning på forhånd, så du kan planlægge en alternativ rute. Hvis der f.eks. afholdes en koncert på den rute, som du benytter på vej hjem fra arbejde, får du muligvis en underretning om dette dagen før koncerten. Få flere oplysninger om, hvordan du slå underretninger til eller fra.

Tip! Hvis du vil have hjælp til at planlægge din kørsel i forbindelse med begivenheder, kan du trykke på Få en påmindelse, så sender Google Maps dig en påmindelse, når tidspunktet for begivenheden nærmer sig.