Bijdragen aan Google Maps en punten verdienen

Als je je aanmeldt als Local Guide, kun je content bijdragen aan Google Maps en punten verdienen als deze wordt gepubliceerd. Verzamel punten om een hoger niveau te bereiken en maak gebruik van speciale voordelen voor Local Guides.

Lees meer informatie over punten en niveaus voor Local Guides en tips voor hoe je reviews en foto's van hoge kwaliteit kunt bijdragen.

Hoe je punten kunt verdienen

Een uitsplitsing van je punten bekijken

Je bijdragen bekijken

1. Open Google Maps op je computer.
  2. Klik op Menu Menu en dan Mijn bijdragen.
  3. Klik op je naam.
  4. Je kunt je punten vinden in je profiel.

Tip: Als je een bijdrage levert, kan het tot 24 uur duren voordat de punten in je profiel worden weergegeven.