Contribuir a Google Maps i guanyar punts

Important: durant la situació sense precedents de la COVID-19, estem prenent mesures per protegir la salut dels membres dels nostres equips i per prioritzar els serveis essencials. Com a conseqüència, és possible que hi hagi limitacions temporals i retards en la manera com podeu contribuir a Maps.

Registreu-vos per ser Local Guide i obteniu punts fent contribucions de contingut a Google Maps. Acumuleu punts per pujar de nivell i accedir als avantatges de Local Guide. Obteniu més informació sobre els punts i nivells de Local Guides.

Com es poden aconseguir punts

Teniu moltes maneres d'obtenir punts. Són aquestes:

Veure informació detallada dels punts

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Al perfil d'usuari s'hi mostren els vostres punts. Tingueu present que, després de fer una contribució, els punts poden tardar fins a 24 hores a reflectir-s'hi.

Nota: com a membre de Local Guides, podeu pujar de nivell a mesura que guanyeu més punts. Obteniu informació sobre els avantatges de cada nivell.

Trobar contingut per contribuir

A Google Maps podeu veure una llista de coses que podeu fer per contribuir-hi, com ara les següents:

• Escriure una ressenya d'un lloc.
  • Afegir fotos d'un lloc.
  • Respondre a preguntes sobre un lloc.
  • Verificar la informació d'un lloc, com ara l'horari d'obertura o els tancaments.

Per veure quines contribucions podeu fer a Google Maps, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix.
  3. Toqueu Més maneres de col·laborar.

Afegir una drecera d'iOS per penjar fotos o escriure ressenyes ràpidament

Notes:

• Aquesta funció està disponible per a iOS 10 i versions posteriors.
  • No es pot escriure una ressenya o afegir una foto a tot arreu. Si a la vostra ubicació actual no és possible fer-ho, només veureu el vostre nivell de Local Guide.

1. A la pantalla de bloqueig de l'iPhone o l'iPad, llisqueu d'esquerra a dreta fins que vegeu una llista de widgets.

Llisqueu cap a la dreta

2. Desplaceu-vos fins al final de la pantalla i toqueu Editar.

Llisqueu cap amunt

Toqueu Editar

3. Toqueu Afegir Afegeix una pregunta "Google: Local Guides".

Afegeix un widget

4. Toqueu Fet. Podeu afegir informació sobre la vostra ubicació actual a la visualització Avui.