Bidra till Google Maps och tjäna poäng

När du registrerar dig som Local Guide kan du bidra med innehåll till Google Maps och få poäng om det publiceras. I takt med att du samlar på dig poäng får du åtkomst till högre nivåer och fler Local Guide-förmåner

Läs mer om poäng och nivåer i Local Guides och hitta tips på hur du bidrar med recensioner och foton av hög kvalitet.

Så får du poäng

Kontrollera dina poäng

Se dina bidrag

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bidra Bidra.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på pilen arrow för att se sammanställningen.
  5. Dina poäng visas i din profil.

Tips! När du gör ett bidrag tar det upp till 24 timmar innan poängen visas i din profil.

Hitta innehåll som du kan bidra med

Bidra nu

Du kan se en lista med saker du kan bidra till Google Maps. Det kan handla om att

• recensera platser
  • lägga till foton
  • svara på frågor om en plats
  • lägga till uppgifter som saknas för en plats, som öppettider eller telefonnummer
  • kontrollera uppgifterna om en plats, som öppettider eller om verksamheten har upphört

Bidra till Google Maps:

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Bidra nu.

Läs mer om hur du kontrollerar fakta om platser i närheten.

Tips! Endast Local Guides på nivå 2 eller högre kan ställa och besvara frågor om en stad. Frågor och svar om städer är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Föreslagna platser kommer från platshistorik och sökhistorik.