Tips en trucs voor de Google Maps-app

Bekijk deze minder bekende tools om tijd te besparen en het werken met Google Maps te vereenvoudigen.

Probeer een van de nieuwste Google Maps-functies

Er zijn vele manieren om Google Maps te gebruiken of de wereld om u heen te verkennen. De volgende functie wordt nu als nuttig beoordeeld door andere gebruikers.

De voortgang van uw reis per trein of bus volgen

U kunt nu stap voor stap navigeren wanneer u met het openbaar vervoer reist. U ziet de aankomsttijd van de volgende trein of bus. U ontvangt ook meldingen wanneer het tijd is om bij uw gewenste halte uit- of over te stappen.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek uw bestemming of tik erop op de kaart.
  3. Tik rechtsonder op 'Routebeschrijving' Route.
  4. Kies 'Openbaar vervoer' OV.
  5. Tik op de gewenste route en vervolgens Start.

Meer informatie over andere nuttige functies van Maps

Ontdek wat u nog meer kunt doen met Google Maps