Handige functies in Google Maps

Er zijn allerlei manieren om de wereld te verkennen met Google Maps. Lees meer informatie over Maps-tools om tijd te besparen en Google Maps makkelijker te gebruiken. Bekijk hoe je aan de slag gaat met Google Maps.

Toekomstige reizen plannen op Google Maps

Op je computer of mobiele apparaat kun je kiezen wanneer je wilt vertrekken of op je bestemming wilt aankomen. De geschatte reistijd voor je reis is gebaseerd op verkeers- en ov-schema's voor de geplande reistijd.

Een reis plannen:

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Stel een route in naar een plaats.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Vertrek- of aankomsttijd instellen.
  4. Stel een tijd in onder Vertrekken om of Aankomen om.

Tips:

• Deze functie is alleen beschikbaar als je één bestemming hebt.
  • Deze functie is alleen beschikbaar voor auto- en ov-reizen.

Meer informatie over andere nuttige functies in Maps