Google Maps ‑sovellukseen liittyviä vinkkejä ja niksejä

Voit säästää aikaa ja tehdä Google Mapsin käytöstä helpompaa tutustumalla näihin vähemmän tunnettuihin työkaluihin.

Kokeile Google Mapsin uusimpia ominaisuuksia

Voit käyttää Google Mapsia tai tutustua ympäröivään maailmaan monella eri tavalla. Alla on esitelty ominaisuus, jota käyttäjät pitävät tällä hetkellä hyödyllisenä.

Seuraa matkan kulkua junassa tai linja-autossa

Nyt voit saada vaiheittaiset reittiohjeet, kun käytät julkista liikennettä. Näet seuraavan junan tai linja-auton saapumisajan ja saat lisäksi ilmoituksia, kun sinun on aika vaihtaa kulkuneuvoa tai nousta pois kyydistä.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi.
  2. Hae määränpäätä tai napauta sitä kartalla.
  3. Napauta oikeasta alakulmasta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  4. Valitse Julkinen liikenne Julkinen liikenne.
  5. Napauta haluamaasi reittiä ja sitten Aloita.

Mapsin muita hyödyllisiä ominaisuuksia

Tutustu Google Mapsin muihin ominaisuuksiin