Descobrir funcions útils a Google Maps

Hi ha moltes maneres d'explorar el món amb Google Maps. Obteniu més informació sobre les eines de Maps per estalviar temps i simplificar la vostra experiència amb Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu començar a utilitzar Google Maps.

Planificar futurs trajectes a Google Maps

A l'ordinador o al dispositiu mòbil, podeu triar quan voleu començar a conduir o quan voleu arribar a la vostra destinació. La durada estimada del trajecte es basa en el trànsit i els horaris del transport públic per a la durada planificada del trajecte.

Per programar un trajecte:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Definiu les indicacions per arribar a un lloc.
  3. A la part superior, toqueu Més Més i després Defineix una hora de sortida o d'arribada.
  4. Definiu una hora a "Surt a les" o "Arriba a les".

Consells:

• Aquesta funció només està disponible si teniu una destinació.
  • Aquesta funció només està disponible per anar amb cotxe i amb transport públic.

Informació sobre altres funcions útils de Maps