Consells i trucs per a l'aplicació Google Maps

Per estalviar temps i simplificar la vostra experiència amb Google Maps, doneu un cop d'ull a aquestes eines menys conegudes.

Proveu una de les últimes funcions de Google Maps

Hi ha moltes maneres d'utilitzar Google Maps i d'explorar el món que us envolta. Tot seguit us presentem una funció que els usuaris troben útil ara mateix.

Planificar viatges propers

En dispositius Android, podeu triar quan voleu començar el viatge i quan voleu arribar a la vostra destinació. Veureu la durada estimada del trajecte, basada en el trànsit i en els horaris del transport públic. Definiu el dia i l'hora del desplaçament per trobar la millor ruta abans de sortir.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu les indicacions per anar a un lloc.
  3. Un cop hàgiu obtingut les indicacions, a la part superior, toqueu Més Més i després Defineix un recordatori per sortir.
  4. Per canviar la data i l'hora del trajecte, seleccioneu Surt a les o Arriba a les.

Nota: si teniu més d'una destinació, no podreu utilitzar aquesta funció.

Més informació sobre altres funcions útils de Maps

Què més es pot fer amb Google Maps