Download områder, og naviger, når du er offline

Hvis du skal et sted hen, hvor internettet er langsomt, mobildata er dyrt, eller hvor du ikke kan komme på nettet, kan du gemme et område fra Google Maps på din telefon eller tablet og bruge det, når du er offline.

Bemærk! I nogle områder er det ikke muligt at downloade offlinekort på grund af kontraktmæssige begrænsninger, sprogunderstøttelse, adresseformater eller andre årsager.

Trin 1: Download et kort til brug offline

Tip! Du kan gemme kort på din enhed eller på et SD-kort. Hvis du ændrer den måde, du gemmer kort på, skal du downloade kortet igen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sørg for, at du har internetforbindelse og er logget ind på Google Maps.
  3. Søg efter et sted, f.eks. San Francisco.
  4. Tryk på stedets navn eller adresse nederst og så tryk derefter på Mere Mere og så Download offlinekort. Hvis du søgte efter f.eks. en restaurant, skal du trykke på Mere Mere og så Download offlinekort og så Download.

Gem offlinekort på et SD-kort

Offlinekort downloades som standard til din enheds interne hukommelse, men du kan også vælge at downloade dem til et SD-kort i stedet. Hvis din enhed kører Android 6.0 eller nyere, kan du kun gemme et område på et SD-kort, der er konfigureret som mobilt lager. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dit SD-kort ved at kontakte producenten af telefonen.
  1. Sæt et SD-kort i din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn Google Maps-appen Maps.
  3. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Offlinekort.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  5. Tryk på Enhed og så SD-kort under "Præferencer for lagerplads".

Trin 2 (valgfrit): Reducer batteri- og mobildataforbruget

Du kan konfigurere offlinekort og stadig bruge andre apps med mobildata.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter aktivér Kun Wi-Fi.

Vælg et kort selv

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Kontocirkel og derefter Offlinekort.
  3. Tryk på Vælg et kort selv.
  4. Juster kortet efter det område, du vil downloade.
  5. Tryk på Download.

Brug offlinekort

Når du har downloadet et område, kan du bruge Google Maps-appen som normalt. Hvis internetforbindelsen er langsom, eller hvis du slet ikke har internetforbindelse, bliver du guidet til din destination ved hjælp af dine offlinekort, så længe hele ruten er på offlinekortet.

Tip! Rutevejledning med offentlig transport, på cykel eller til fods er ikke tilgængelig offline. I offlinerutevejledningen kan du ikke se trafikoplysninger eller bruge alternative ruter eller vognbaneassistent.

Administrer offlinekort

Se en liste over dine offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Offlinekort.

Du kan downloade dine egne kort eller se kort, du allerede har downloadet.

Slet offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Offlinekort.
  3. Tryk på det kort, du vil slette.
  4. Tryk på Slet.
Omdøb områder, som du har downloadet til brug offline
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Offlinekort.
  3. Vælg et kort.
  4. Tryk på Rediger Rediger øverst til højre.
  5. Opdater kortets navn, og tryk så på Gem.
Opdater offlinekort

Offlinekort, som du har downloadet på din telefon eller tablet, skal opdateres, før de udløber. Hvis dine offlinekort udløber om 15 dage eller derunder, forsøger Google Maps at opdatere området automatisk, når du har Wi-Fi-forbindelse.

Hvis dine offlinekort ikke opdateres automatisk, kan du opdatere dem ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

Fra notifikationen

1. Tryk på Opdater nu i notifikationen "Opdater offlinekort".
  2. Tryk på det udløbne eller næsten udløbne område på listen.
  3. Tryk på Opdater.

Fra et andet sted

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Offlinekort.
  3. Tryk på det udløbne eller næsten udløbne område på listen.
  4. Tryk på Opdater.

Slå automatiske opdateringer til

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Offlinekort.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  4. Aktivér Opdater offlinekort automatisk.
Find kort til dine kommende rejser
Du kan også downloade offlinekort over steder, som du har tænkt dig at besøge senere. Disse rejser kan komme fra Gmail, Google Rejser og andre steder. Du kan finde offlinekort, som du kan downloade, under "Anbefalede kort".