Baixar àrees i navegar sense connexió

Si teniu previst anar a algun lloc on la connexió a Internet és lenta o inexistent, o bé on les dades mòbils són cares, podeu desar un mapa de Google Maps al telèfon o a la tauleta i utilitzar-lo sense connexió.

Nota: la funció per baixar mapes sense connexió no està disponible a tot arreu a causa de les limitacions contractuals, de la incompatibilitat amb l'idioma o dels formats de les adreces, entre altres motius.

Pas 1: baixeu un mapa per utilitzar-lo sense connexió

Consell: podeu desar els mapes al dispositiu o en una targeta SD. Si canvieu la forma de desar els mapes, els haureu de tornar a baixar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Comproveu que teniu connexió a Internet i que heu iniciat la sessió a Google Maps.
  3. Cerqueu un lloc, com ara València.
  4. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc i després toqueu Més Més i després Baixa un mapa sense connexió. Si heu cercat un lloc, com ara un restaurant, toqueu Més Més i després Baixa un mapa sense connexió i després Baixa.

Desar mapes sense connexió en una targeta SD

Els mapes sense connexió es baixen de manera predeterminada a l'emmagatzematge intern del dispositiu, però també podeu baixar-los a una targeta SD. Si el dispositiu té instal·lat Android 6.0 o una versió posterior, només podeu desar àrees en una targeta SD que estigui configurada per a l'emmagatzematge portàtil. Per obtenir informació sobre com podeu configurar la targeta SD, sol·liciteu ajuda al fabricant del telèfon.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, introduïu una targeta SD.
  2. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  3. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  4. A l'extrem superior dret, toqueu Configuració Configuració.
  5. A "Preferències d'emmagatzematge", toqueu Dispositiu i després Targeta SD.

Pas 2 (opcional): estalvieu bateria i dades mòbils

Podeu configurar els mapes sense connexió i continuar utilitzant altres aplicacions amb les dades mòbils.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, activeu Només Wi-Fi.

Seleccioneu el vostre propi mapa

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Toqueu Selecciona el teu propi mapa.
  4. Ajusteu el mapa segons l'àrea que vulgueu baixar
  5. Toqueu Baixa.

Utilitzar mapes sense connexió

Després de baixar una àrea, utilitzeu l'aplicació Google Maps tal com feu habitualment. Si no teniu connexió a Internet o és lenta, els mapes sense connexió us guiaran fins a la destinació sempre que tota la ruta estigui dins del mapa sense connexió.

Consell: les indicacions amb transport públic, amb bicicleta o a peu no estan disponibles sense connexió. A les indicacions amb cotxe sense connexió no podeu obtenir informació del trànsit, rutes alternatives ni indicacions de carril.

Gestionar mapes sense connexió

Cercar una llista de mapes sense connexió
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.

Podeu seleccionar un mapa propi per baixar-lo o veure els que ja hàgiu baixat.

Suprimir mapes sense connexió
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Toqueu el mapa que vulgueu suprimir.
  4. Toqueu Suprimeix.
Canviar el nom de les àrees baixades per utilitzar-les sense connexió
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Seleccioneu un mapa.
  4. A la part superior dreta, toqueu Edita Edita.
  5. Canvieu el nom del mapa i toqueu Desa.
Actualitzar mapes sense connexió

Els mapes sense connexió que hàgiu baixat al telèfon o a la tauleta s'han d'actualitzar abans no caduquin. Si teniu mapes sense connexió que caduquen d'aquí a 15 dies o abans, Google Maps intenta actualitzar l'àrea automàticament quan tingueu connexió Wi-Fi.

Si els vostres mapes sense connexió no s'actualitzen automàticament, podeu actualitzar-los seguint els passos que s'indiquen a continuació.

Des de la notificació

1. A la notificació "Actualitza mapes s/connexió", toqueu Actualitza ara.
  2. A la llista, toqueu l'àrea caducada o a punt de caducar.
  3. Toca Actualitza.

Des de qualsevol altre lloc

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. A la llista, toqueu l'àrea caducada o a punt de caducar.
  4. Toca Actualitza.

Activar les actualitzacions automàtiques

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. A l'extrem superior dret, toqueu Configuració Configuració.
  4. Activeu l'opció Actualitza mapes sense connexió automàticament.
Consultar els mapes que es mostren segons els llocs on heu de viatjar
També podeu baixar mapes sense connexió basats en els llocs on anireu en el futur. Aquests trajectes s'obtenen de Gmail i Viatges de Google, entre d'altres. A "Mapes recomanats", hi podeu trobar mapes sense connexió per baixar-los.