Baixar àrees i navegar sense connexió

Si teniu previst anar a algun lloc on la connexió a Internet és lenta o inexistent, o bé on les dades mòbils són cares, podeu desar un mapa de Google Maps al telèfon o a la tauleta i utilitzar-lo sense connexió.

Nota: la funció per baixar mapes sense connexió no està disponible a tot arreu a causa de les limitacions contractuals, de la incompatibilitat amb l'idioma o dels formats de les adreces, entre altres motius.

Baixar un mapa per utilitzar-lo sense connexió

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Comproveu que teniu connexió a Internet i que no estigueu en mode d'incògnit.
  3. Cerqueu un lloc, com ara València.
  4. A la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc i després toqueu Més 더보기.
  5. Seleccioneu Baixa un mapa sense connexió i després Baixa.

Utilitzar mapes sense connexió

Després d'haver baixat un mapa, podeu utilitzar l'aplicació Google Maps de la manera habitual. Si no teniu connexió a Internet o la connexió és lenta, Google Maps utilitzarà els vostres mapes sense connexió per mostrar-vos les indicacions.

Nota: podeu obtenir indicacions amb cotxe sense connexió, però no per anar amb bicicleta, amb transport públic ni a peu. Les indicacions amb cotxe no inclouen informació del trànsit, rutes alternatives ni indicacions de carril.

Gestionar mapes sense connexió

Consultar la llista de mapes sense connexió
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.

Podeu seleccionar un mapa propi per baixar-lo o veure els que ja hàgiu baixat.

Suprimir mapes sense connexió
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Toqueu el mapa que vulgueu suprimir.
  4. Toqueu Suprimeix.
Canviar el nom de les àrees baixades per utilitzar-les sense connexió
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Seleccioneu una àrea.
  4. A l'extrem superior dret, toqueu Edita Edita.
  5. Canvieu el nom de l'àrea i toqueu Desa.
Actualitzar mapes sense connexió

Els mapes sense connexió que baixeu al telèfon o a la tauleta s'han d'actualitzar abans no caduquin. Si teniu mapes sense connexió que caduquen d'aquí a 15 dies o abans, Google Maps intentarà actualitzar el mapa automàticament quan tingueu connexió Wi-Fi.

Si els vostres mapes sense connexió no s'actualitzen automàticament, podeu actualitzar-los seguint els passos que s'indiquen a continuació.

Des de la notificació

1. A la notificació "Actualitza mapes sense connexió", toqueu Actualitza ara.
  2. A la llista, toqueu el mapa caducat o a punt de caducar.
  3. Toqueu Actualitza.
  4. El mapa sense connexió s'actualitzarà.

Des de qualsevol altre lloc

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. A la llista, toqueu el mapa caducat o a punt de caducar.
  4. Toqueu Actualitza.
  5. El mapa sense connexió s'actualitzarà.
Consultar els mapes que es mostren segons els llocs on heu de viatjar
També podeu baixar mapes sense connexió dels llocs on heu de viatjar en un futur. Aquesta informació s'obté de Gmail, Google Trips i Hangouts, entre altres. A "Mapes recomanats" es mostren els mapes sense connexió que podeu baixar.