Download områder, og naviger, når du er offline

Hvis du skal et sted hen, hvor internettet er langsomt, mobildata er dyrt, eller hvor du ikke kan komme på nettet, kan du gemme et område fra Google Maps på din telefon eller tablet og bruge det, når du er offline.

Bemærk! I nogle områder er det ikke muligt at downloade offlinekort på grund af kontraktmæssige begrænsninger, sprogunderstøttelse, adresseformater eller andre årsager.

Download et kort til brug offline

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Sørg for, at du har internetforbindelse og er logget ind på Google Maps.
  3. Søg efter et sted, f.eks. San Francisco.
  4. Tryk på stedets navn eller adresse nederst og så tryk på Mere 더보기.
  5. Vælg Download offlinekort og så Download.

Brug offlinekort

Når du har downloadet et kort, kan du bruge Google Maps-appen som normalt. Hvis din internetforbindelse er langsom, eller hvis du slet ikke har internetforbindelse, bruger Google Maps dine offlinekort til at vise dig en rutevejledning.

Bemærk: Du kan få offlinerutevejledning, hvis du kører i bil, men ikke hvis du bruger offentlig transport, kører på cykel eller er til fods. Rutevejledningen til bil indeholder ikke trafikoplysninger, alternative ruter eller vognbaneassistent.

Administrer offlinekort

Se en liste over dine offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.

Du kan downloade dine egne kort eller se kort, som du allerede har downloadet.

Slet offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  3. Tryk på det kort, du vil slette.
  4. Tryk på Slet.
Omdøb områder, du har downloadet til brug offline
  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  3. Vælg et område.
  4. Tryk på Rediger Rediger øverst til højre.
  5. Opdater områdets navn, og tryk så på Gem.
Opdater offlinekort

Offlinekort, som du har downloadet på din telefon eller tablet, skal opdateres, før de udløber. Hvis dine offlinekort udløber om 15 dage eller derunder, forsøger Google Maps at opdatere kortet automatisk, når du har Wi-Fi-forbindelse.

Hvis dine offlinekort ikke opdateres automatisk, kan du opdatere dem ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

Fra underretningen

1. Tryk på Opdater nu i underretningen "Opdater offlinekort".
  2. Tryk på det udløbne eller næsten udløbne kort på listen.
  3. Tryk på Opdater.
  4. Offlinekortet går straks i gang med at opdatere.

Fra et andet sted

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  3. Tryk på det udløbne eller næsten udløbne kort på listen.
  4. Tryk på Opdater.
  5. Offlinekortet går straks i gang med at opdatere.
Se kort til dine kommende rejser
Du kan også downloade offlinekort til steder, som du planlægger at besøge. Disse rejser kan komme fra Gmail, Google Trips, Hangouts og andre steder. Du kan se de offlinekort, som du kan downloade, under "Anbefalede kort".