Download områder, og naviger, når du er offline

Hvis du skal et sted hen, hvor internettet er langsomt, mobildata er dyrt, eller hvor du ikke kan komme på nettet, kan du gemme et område fra Google Maps på din telefon eller tablet og bruge det, når du er offline.

Bemærk! I nogle områder er det ikke muligt at downloade offlinekort på grund af kontraktmæssige begrænsninger, sprogunderstøttelse, adresseformater eller andre årsager.

Trin 1: Download et kort

Bemærk! Du kan gemme kort på din enhed eller på et SD-kort. Hvis du ændrer den måde, du gemmer kort på, skal du downloade kortet igen.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sørg for, at du har internetforbindelse og er logget ind på Google Maps.
  3. Søg efter et sted, f.eks. San Francisco.
  4. Tryk på stedets navn eller adresse nederst og så Download Download og så Download. Hvis du søgte efter et sted som f.eks. en restaurant, skal du trykke på Mere Mere og så Download offlinekort og så Download.

Gem offlinekort på et SD-kort

Offlinekort downloades som standard til din enheds interne hukommelse, men du kan også vælge at downloade dem til et SD-kort i stedet. Hvis din enhed kører Android 6.0 eller nyere, kan du kun gemme et område på et SD-kort, der er konfigureret som mobilt lager. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dit SD-kort.

1. Sæt et SD-kort i din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn Google Maps-appen Google Maps.
  3. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  5. Tryk på Enhed og så SD-kort under "Præferencer for lagerplads".

Trin 2 (valgfrit): Reducer batteri- og mobildataforbruget

Selvom du bruger offlinekort, kan du stadig bruge andre apps med mobildata.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu og så slå Kun Wi-Fi til.

Bemærk!

• Du kan få offlinerutevejledning, hvis du kører i bil, men ikke hvis du bruger offentlig transport, kører på cykel eller er til fods.
  • Du har ikke adgang til trafikmeldinger, alternative ruter eller vognbaneassistent.

Brug offlinekort

Når du har downloadet et område, kan du bruge Google Maps-appen som normalt.

Hvis din internetforbindelse er langsom, eller hvis du slet ikke har internetforbindelse, bruger Google Maps dine offlinekort til at vise dig en rutevejledning.

Bemærk!

• Du kan få offlinerutevejledning, hvis du kører i bil, men ikke hvis du bruger offentlig transport, kører på cykel eller er til fods. Rutevejledningen til bil indeholder ikke trafikoplysninger, alternative ruter eller vognbaneassistent.
  • Hvis du vil spare på dataforbruget og batteritiden på din mobil, kan du bruge tilstanden "Kun Wi-Fi". I denne tilstand bruger Google Maps kun data fra de offlinekort, du har downloadet, når du ikke har Wi-Fi-forbindelse. Husk at downloade offlinekort, inden du bruger denne tilstand. Du aktiverer denne tilstand ved at åbne Google Maps-appen Google Maps og så Menu Menu og så slå kontakten til ved siden af "Kun Wi-Fi".

Administrer offlinekort

Se en liste over dine offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.

Du kan downloade dine egne kort eller se kort, som du allerede har downloadet.

Slet offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  3. Tryk på det område, som du vil slette.
  4. Tryk på Slet.
Omdøb områder, du har downloadet til brug offline
  1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  3. Vælg et område.
  4. Tryk på Rediger Rediger øverst til højre.
  5. Opdater områdets navn, og tryk så på Gem.
Opdater offlinekort

Offlinekort, som du har downloadet på din telefon eller tablet, skal opdateres, før de udløber. Hvis dine offlinekort udløber om 15 dage eller derunder, forsøger Google Maps at opdatere området automatisk, når du har Wi-Fi-forbindelse.

Hvis dine offlinekort ikke opdateres automatisk, kan du opdatere dem ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

Fra underretningen

1. Tryk på Opdater nu i underretningen "Opdater offlinekort".
  2. Tryk på det udløbne eller næsten udløbne område på listen.
  3. Tryk på Opdater.
  4. Opdateringen af offlineområdet går i gang.

Fra et andet sted

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Menu Menu og så Offlinekort øverst til venstre.
  3. Tryk på det udløbne eller næsten udløbne område på listen.
  4. Tryk på Opdater.
  5. Opdateringen af offlineområdet går i gang.
Se kort til dine kommende rejser
Du kan også downloade offlinekort til steder, som du planlægger at besøge. Disse rejser kan komme fra Gmail, Google Trips, Hangouts og andre steder. Du kan se de offlinekort, som du kan downloade, under "Anbefalede kort".