Legg inn en snarvei til steder du ofte reiser til

Legg til en modul på startskjermbildet for å få informasjon på en enkel måte ved hjelp av Google Maps-appen. Du kan også lagre viktige steder som snarveier for å få veibeskrivelser raskere.

Legg til en snarvei for å få veibeskrivelse

1. Gå til moduldelen på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Finn «Veibeskrivelse»-modulen under «Maps» Kart.
  3. Trykk og hold modulen, dra den til startskjermen og slipp.
  4. Velg en transporttype øverst, for eksempel med bil, kollektivtransport eller til fots.
  5. Skriv inn destinasjonen og navnet på snarveien.
  6. Merk av for alle alternativene du ønsker. Du kan for eksempel merke av for å unngå bomringer langs kjørerutene.
  7. Trykk på Lagre. Når du trykker på modulen på startskjermen, starter navigasjonen til den lagrede destinasjonen i Google Maps.

Få rask tilgang til veibeskrivelser hjem eller til jobben

Denne funksjonen er tilgjengelig for telefoner som kjører Android 7.1 eller nyere. Hvis du har en annen Android-versjon, kan du legge til en modul ved å følge veiledningen i delen ovenfor.

1. Trykk og hold på Google Maps-appen Kart på startskjermen.
  2. Trykk på Hjem eller Jobb.