Pikakuvakkeen lisääminen paikkoihin, joissa käyt usein

Saat nopeasti tietoa Google Maps ‑sovelluksen avulla lisäämällä widgetin aloitusnäytöllesi. Voit myös tallentaa tärkeät paikkasi pikavalintana, jolloin ohjeet voi hakea nopeasti.

Reittiohjeiden pikakuvakkeen lisääminen

1. Siirry Android‑puhelimella tai ‑tabletilla widget-osioon.
  2. Etsi Maps-kohdasta Maps Reittiohjeet-widget.
  3. Kosketa widgetiä pitkään ja pudota se aloitusnäytölle.
  4. Valitse näytön yläosasta kulkuväline, kuten auto, julkinen liikenne tai kävely.
  5. Aseta määränpää ja anna pikakuvakkeelle nimi.
  6. Valitse haluamasi valintaruudut. Jos esimerkiksi haluat aina välttää ajoreiteillä olevat tiemaksut, voit valita kyseisen valintaruudun.
  7. Napauta Tallenna. Kun napautat widgetiä aloitusnäytöllä, Google Maps näyttää reittiohjeet tallennettuun määränpäähän.

Kodin tai työpaikan reittiohjeet nopeasti

Tämä ominaisuus on käytettävissä puhelimissa, joissa on Android 7.1 tai uudempi. Muissa Android-versioissa voit lisätä widgetin seuraamalla edellä olevan osion ohjeita.

1. Siirry aloitusnäytölle ja kosketa pitkään Google Maps ‑sovellusta Maps.
  2. Napauta Koti tai Työ.