Afegir una drecera per anar als llocs que visiteu sovint

Afegiu un widget a la pantalla d'inici per accedir més fàcilment a la informació de l'aplicació Google Maps. També podeu desar els llocs importants com a dreceres per cercar-ne les indicacions ràpidament.

Afegir una drecera per obtenir indicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a la secció de widgets.
  2. Cerqueu el widget "Indicacions" a sota de "Maps" Maps.
  3. Manteniu premut el widget i deixeu-lo anar a la pantalla d'inici.
  4. A la part superior, trieu un tipus de transport, com ara amb cotxe, amb transport públic o a peu.
  5. Introduïu una destinació i el nom de la drecera.
  6. Marqueu les caselles que us interessin. Per exemple, podeu activar la casella per evitar sempre les rutes amb peatges.
  7. Toqueu Desa. Quan toqueu el widget a la pantalla d'inici, Google Maps iniciarà la navegació cap a la destinació que hàgiu desat.

Obtenir ràpidament indicacions per arribar a casa o a la feina

Aquesta funció està disponible per als telèfons amb Android 7.1 i versions posteriors. Si teniu una altra versió d'Android, seguiu els passos de la secció anterior sobre com podeu afegir un widget.

1. A la pantalla d'inici, toqueu i manteniu premuda l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Casa o Feina.