Se steder i Maps som du kanskje liker

Google Maps bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å vise steder du kanskje liker.

Slik velger Maps steder du kanskje liker

For å velge hvilke steder som skal vises, bruker Google Maps data fra innstillingene for Google-kontoen din. Slå på innstillingene nedenfor for å sikre at du mottar forslag.

• Nett- og appaktivitet: Dette kan inkludere søk, Chrome-loggen og aktivitet delt av andre apper. Når denne innstillingen er på, ser du forslag til steder du nylig har søkt etter.
  • Posisjonslogg: Oppretter et kart over stedene du besøker når du er logget på enheten du bruker. Når Posisjonslogg er på, ser du forslag for stedene du har besøkt.
  • Enhetsinformasjon: Tillater at Google kan få informasjon om telefonen din, for eksempel kontakter, kalenderoppføringer og apper.