Sinua mahdollisesti kiinnostavat paikat Mapsissa

Näet Google Mapsissa paikkoja, joista saatat pitää. Nämä ehdotukset perustuvat laitteestasi ja muista Google-tuotteista kerättyihin tietoihin.

Miten Maps valitsee sinua mahdollisesti kiinnostavat paikat?

Google Maps valitsee sinulle näytettävät paikat Google-tilisi asetusten perusteella. Laittamalla alla mainitut asetukset päälle voit varmistaa, että saat näitä ehdotuksia.

• Verkko- ja sovellustoiminta: Tämä saattaa sisältää hakusi, Chrome-historiasi ja muiden sovellusten jakaman toiminnan. Kun tämä asetus on käytössä, näet ehdotuksia viimeksi hakemistasi paikoista.
  • Sijaintihistoria: Tämä asetus luo kartan paikoista, joissa olet käynyt ollessasi kirjautuneena laitteellesi. Kun sijaintihistoria on käytössä, näet ehdotuksia paikoista, joissa olet käynyt aiemmin.
  • Laitetiedot: Tämän asetuksen avulla Google saa tietoja puhelimesi yhteystiedoista, kalenterimerkinnöistä ja sovelluksista.