Se interessante steder på Maps

Google Maps bruger oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at vise dig interessante steder.

Sådan vælger Maps interessante steder

Google Maps bruger data fra Google-kontoindstillingerne til at vælge, hvilke steder du skal have vist. Aktivér nedenstående indstillinger, så du er sikker på at få forslag.

• Web- og appaktivitet: Dette kan omfatte dine søgninger, din Chrome-historik og aktivitet, der deles af andre apps. Hvis du har slået denne indstilling til, får du vist forslag til steder, du har søgt efter for nylig.
  • Placeringshistorik: Opretter et kort over stederne, du har besøgt, mens du har været logget ind på din enhed. Hvis du har slået Placeringshistorik til, får du vist forslag til steder, du har besøgt.
  • Enhedsoplysninger: Giver Google adgang til oplysninger på din telefon, f.eks. dine kontaktpersoner, dine kalenderposter og dine apps.