Veure llocs que us poden interessar a Maps

Google Maps fa servir informació del dispositiu i d'altres productes de Google per mostrar-vos llocs que us poden interessar.

Com tria Maps els llocs que us poden interessar

Per triar els llocs que us mostra, Google Maps utilitza dades de la configuració del Compte de Google. Activeu les opcions de configuració següents per assegurar-vos que rebeu suggeriments.

• Activitat al web i en aplicacions: s'hi poden incloure les cerques, l'historial de Chrome i l'activitat compartida amb altres aplicacions. Si activeu aquesta opció, veureu suggeriments de llocs que heu cercat últimament.
  • Historial d'ubicacions: crea un mapa dels llocs que visiteu mentre teniu la sessió iniciada al dispositiu. Si activeu aquesta opció, veureu suggeriments de llocs que heu visitat.
  • Informació del dispositiu: ofereix informació a Google sobre el telèfon, com ara els contactes, les entrades del calendari i les aplicacions.