Plaatsen in Maps bekijken die je kunnen interesseren

Google Maps maakt gebruik van gegevens van je apparaat en van andere Google-producten om plaatsen weer te geven die je kunnen interesseren.

Hoe Maps plaatsen kiest die je kunnen interesseren

Google Maps gebruikt gegevens van je Google-accountinstellingen om te kiezen welke plaatsen er worden weergegeven. Voordat je suggesties kunt krijgen, moet je onderstaande functies aanzetten.

• Web- en app-activiteit: hiermee geef je informatie weer over plaatsen waarnaar je hebt gezocht. Maps kan bijvoorbeeld aangeven hoe laat je waarschijnlijk aankomt bij een restaurant waarnaar je onlangs hebt gezocht.
  • Locatie-instellingen voor Google-app: Google Maps gebruikt je locatiegeschiedenis om informatie weer te geven over plaatsen die je vaak bezoekt. Je kunt de functie 'Locatiegeschiedenis' in- of uitschakelen via de Google-app.
  • Je iPhone of iPad: de iPhone of iPad waarop je Google Maps gebruikt.