Ställa in och ansluta 360-graderskameror

Du kan publicera din egen bildberättelse i 360 grader med en kompatibel 360-graderskamera. Välj en kompatibel kamera nedan för att ställa in och ansluta en 360-graderskamera till Street View-appen. Hitta rätt Street View-kompatibla kamera för dig.

Ricoh Theta S

Tips! Se till att telefonbatteriet är fulladdat.

1. Starta kameran genom att hålla strömbrytaren på sidan nedtryckt.
  2. Se till att kamerabatteriet är fulladdat.
    • Om strömbrytaren blinkar blått är batterinivån låg.
  3. Aktivera wifi genom att trycka på wifi-knappen på sidan av kameran.
    • När wifi är aktiverat visas en blå wifi-ikon på kamerans framsida.
  4. Välj läget Foto.
    • Om du ser en blå videokameraikon istället för en blå kameraikon på sidan av kameran trycker du på knappen för att växla till fotoläget.
  5. Öppna appen Inställningar på mobilen.
  6. Anslut telefonen till kamerans wifi-nätverk.
    • Nätverksnamnet slutar med ”.OSC.”
    • Standardlösenordet är de åtta siffrorna på kamerans undersidan, efter ”XS”.
  7. Öppna Street View-appen Street View.
  8. På fliken Skapa väljer du Anslut 360-graderskamera.

Relaterade resurser

YI 360 VR Camera

Tips! Se till att telefonbatteriet är fulladdat.

1. Starta kameran genom att hålla strömbrytaren på sidan nedtryckt.
  2. Se till att kamerabatteriet är fulladdat.
    • Kontrollera batterinivån i LED-skärmens övre högra hörn.
  3. I kamerans meny väljer du wifi-inställningen. Tryck på knappen på sidan av kameran för att aktivera wifi.
    • När wifi är aktiverat syns en wifi-ikon i LED-skärmens övre högra hörn.
  4. I kameramenyn väljer du läget Foto.
  5. Öppna appen Inställningar på mobilen.
  6. Anslut telefonen till kamerans wifi-nätverk. Nätverksnamnet slutar med ”.OSC.”
  7. Öppna Street View-appen Street View.
  8. På fliken Skapa väljer du Anslut 360-graderskamera.
Ricoh Theta V

Viktigt! Se till att firmware på Theta V har uppdaterats till 1.10.1 eller senare. Följ tillverkarens anvisningar för att uppdatera kamerans firmware om du uppmanas att göra detta.

Tips! Se till att telefonbatteriet är fulladdat.

1. Starta kameran genom att trycka på strömbrytaren på sidan.
  2. Se till att kamerabatteriet är fulladdat.
  3. Aktivera wifi genom att trycka på wifi-knappen på sidan av kameran.
    • När funktionen är på visas en blå wifi-ikon på kamerans framsida.
  4. Öppna appen Inställningar på mobilen.
  5. Anslut telefonen till 360-graderskamerans wifi-nätverk. Nätverksnamnet slutar med ”.OSC.”
    • Standardlösenordet är samtliga siffror efter versalerna i nätverksnamnet.
  6. Öppna Google Street View-appen Street View.
  7. Välj Anslut 360-graderskamera på fliken Skapa.
    • Att anslutningen har lyckats indikeras av den blå, länkade kameran Street View-kamera.

Övriga kameror

Vissa kameratillverkare använder egna appar för att publicera bilder till Street View. För Street View-kompatibla kameror som inte anges ovan hittar du mer information på kameratillverkarens webbplats.
Insta360 Pro 360fly Insta360 ONE Insta360 Pro2