Configurar i connectar càmeres de 360°

Podeu publicar la vostra pròpia història de 360° amb una càmera de 360° compatible. Per configurar i connectar una càmera de 360° a l'aplicació Street View, trieu una de les càmeres compatibles següents. Trobeu la càmera compatible amb Street View que més us convingui.

Ricoh Theta S

Consell: assegureu-vos que el telèfon estigui carregat del tot.

1. Per activar la càmera, mantingueu premut el botó d'engegada que hi ha al lateral.
  2. Assegureu-vos que la càmera estigui carregada del tot.
    • Si el botó d'engegada parpelleja en blau, el nivell de la bateria és baix.
  3. Per activar la Wi-Fi, premeu el botó de Wi-Fi que hi ha al lateral de la càmera.
    • Quan està activada, es mostra una icona blava de Wi-Fi a la part frontal de la càmera.
  4. Trieu el mode de foto.
    • Si es mostra una icona blava de càmera de vídeo en lloc d'una icona blava de càmera de fotos, premeu el botó que hi ha al lateral de la càmera per canviar al mode de foto.
  5. Al telèfon, obriu l'aplicació Configuració.
  6. Connecteu el telèfon a la xarxa Wi-Fi de la càmera.
    • El nom de la xarxa acaba en ".OSC".
    • La contrasenya predeterminada són els 8 números que hi ha a la part inferior de la càmera després d'"XS".
  7. Obriu l'aplicació Google Street View Street View.
  8. A la pestanya "Crea", seleccioneu Connecta una càmera de 360°.

Recursos relacionats

Càmera YI 360 VR

Consell: assegureu-vos que el telèfon estigui carregat del tot.

1. Per activar la càmera, mantingueu premut el botó d'engegada que hi ha al lateral.
  2. Assegureu-vos que la càmera estigui carregada del tot.
    • A l'extrem superior dret de la pantalla LED, comproveu el nivell de bateria.
  3. Al menú de la càmera, seleccioneu l'opció Wi-Fi. Per activar la Wi-Fi, premeu el botó del lateral de la càmera.
    • Quan està activada, es mostra una icona de Wi-Fi a l'extrem superior dret de la pantalla LED.
  4. Al menú de la càmera, trieu el mode de foto.
  5. Al telèfon, obriu l'aplicació Configuració.
  6. Connecteu el telèfon a la xarxa Wi-Fi de la càmera. El nom de la xarxa acaba en ".OSC".
  7. Obriu l'aplicació Google Street View Street View.
  8. A la pestanya "Crea", seleccioneu Connecta una càmera de 360°.
Ricoh Theta V

Important: comproveu que el microprogramari de la càmera Theta V s'hagi actualitzat a la versió 1.10.1 o a una versió posterior. Si se us demana, seguiu les instruccions del fabricant per actualitzar el microprogramari de la càmera.

Consell: assegureu-vos que el telèfon estigui carregat del tot.

1. Per activar la càmera, toqueu el botó d'engegada que hi ha al lateral.
  2. Assegureu-vos que la càmera estigui carregada del tot.
  3. Per activar la Wi-Fi, premeu el botó de Wi-Fi que hi ha al lateral de la càmera.
    • Quan està activada, es mostra una icona blava de Wi-Fi a la part frontal de la càmera.
  4. Al telèfon, obriu l'aplicació Configuració.
  5. Connecteu el telèfon a la xarxa Wi-Fi de la càmera de 360°. El nom de la xarxa acaba en ".OSC".
    • La contrasenya predeterminada és tot el grup de dígits que hi ha a continuació de les majúscules al nom de la xarxa.
  6. Obriu l'aplicació Google Street View Street View.
  7. A la pestanya "Crea", seleccioneu Connecta la Càmera de 360°.
    • Una connexió correcta s'indica amb una càmera enllaçada de color blau Càmera de Street View.

Altres càmeres

Alguns fabricants de càmeres utilitzen les seves pròpies aplicacions per publicar contingut a Street View. Per veure les càmeres compatibles amb Street View que no figuren a la llista anterior, consulteu el lloc web del fabricant en qüestió per obtenir més informació.
Insta360 Pro 360fly Insta360 ONE Insta360 Pro2