Titta på foton i Street View-galleriet

I Street View-galleriet kan du bläddra bland 360-gradersfoton som vårt team och våra partner har samlat in från hela världen.

Se foton från hela världen

Om du vill se foton från våra särskilda Street View-samlingar hittar du dem i Street View-galleriet.

Tips! Markera rutan högst upp till höger om du vill se fler foton eller en lista över platser.

Visa 360-gradersfoton

1. Klicka på ett 360-gradersfoto.
  2. Klicka på vänster- eller högerpilen högst upp om du vill se andra foton i samlingen.
  3. Klicka på Rensa om du vill gå tillbaka till gallerisidan eller Visa på Google Maps om du vill se fotot i Google Maps.