Foto's bekijken in de Street View-galerij

Gebruik de Street View-galerij om 360°-foto's te bekijken die ons team en onze partners over de hele wereld hebben verzameld.

Foto's van over de hele wereld bekijken

Ga naar de Street View-galerij om foto's uit onze speciale Street View-collecties te bekijken.

Tip: Klik rechtsboven op het vierkant om meer foto's of een lijst met plaatsen te bekijken op de galerijpagina.

360°-foto's bekijken

1. Klik op een 360°-foto.
  2. Klik bovenin op de pijl-links of pijl-rechts om andere foto's in de verzameling te bekijken.
  3. Klik op Wissen om terug te keren naar de galerij of op 'Weergeven op Google Maps' om de foto op Google Maps te bekijken.

Aanvraag indienen om een Street View-camera te lenen

U kunt 360°-foto's maken met een Street View-camera om de wereld te delen via Google Maps. Als u een professionele fotograaf, reiziger of medewerker van een organisatie bent, kunt u een aanvraag indienen om een Street View-camera te lenen.

Dit zijn de cameratypen die u kunt lenen:

• Street View Trekker-rugzak
  • Met de Street View-app compatibele 360°-camera