Se publicerade bilder

Du kan när som helst få åtkomst till eller radera alla bilder som du har publicerat på Google Maps.

Hitta dina publicerade sfäriska foton

1. Öppna Google Maps på datorn.

2. Klicka på menyn högst upp till vänster Meny följt av Dina bidrag.

3. Välj Foton.

Hitta dina samlingar på gatunivå och Photo Path-foton

Du hittar dina publicerade samlingar på gatunivå och Photo Path-foton i Street View Studio. Öppna Street View Studio i webbläsaren på din dator eller mobila enhet.

Tips: Photo Path-foton är inte längre en funktion som stöds. Det går inte att publicera nya Photo Path-foton på Google Maps.