Näytä julkaistut kuvat

Voit käyttää kaikkia Google Mapsissa julkaisemiasi kuvia tai poistaa niitä milloin tahansa.

Julkaisemiesi Photo Sphere ‐kuvien löytäminen

1. Avaa Google Maps tietokoneella.

2. Klikkaa vasemman yläkulman valikkokuvaketta Valikko ja sitten Lisäämäsi sisältö.

3. Valitse Kuvat.

Katutason kokoelmiesi ja kuvapolkujesi löytäminen

Löydät julkaisemasi katutason kokoelmat ja kuvapolut Street View Studiosta. Siirry Street View Studioon tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella.

Vinkki: Kuvapolkuja ei enää tueta. Uusia kuvapolkuja ei voi julkaista Google Mapsissa.