Se billeder med Street View-appen

Du kan se 360-billeder med Street View-appen.

Hent Street View-appen

Download den nyeste version af Street View-appen.

Se 360-billeder

Brug Street View-appen

1. Åbn Street View-appen (Street View).
  2. Tryk på en af ​​disse faner øverst:
  • Udvalgt: Populære 360°-billeder fra hele verden.
  • Udforsk: De mest populære 360-billeder på din kortvisning.
  • Profil: De 360°-billeder, som du har offentliggjort på Maps. Du kan også dele billeder, se antal visninger og offentliggøre billeder. Hvis du vil se dine mest populære, senest offentliggjorte eller Maps-godkendte billeder, skal du trykke på Statistik.
  • Privat: De 360°-billeder, som du har oprettet, men ikke har offentliggjort.

Tip! En samling er en gruppe billeder, der er knyttet til et sted eller en konto. Hvis du vil se billederne i en samling, skal du stryge til venstre eller højre på kortene i bunden af skærmen.

Brug Google Cardboard

1. Åbn Street View-appen (Street View).
  2. Åbn et billede.
  3. Tryk på Cardboard-fremviser ().
  4. Placer din telefon i fremviseren.

Få flere oplysninger om Google Cardboard.

Udforsk Street View

• Se dig omkring ved at trække din finger hen over skærmen eller trykke på kompasset.
  • Se et bredere billede og skift til liggende visning ved at vende din enhed på siden.
  • Knib sammen på Åbn på skærmen for at zoome ind. Knib sammen på Luk på skærmen for at zoome ud.

Bidrag med 360°-billeder

Du kan se steder og virksomheder i nærheden, som endnu ikke har et 360°-billede. Brug Street View-appen til at føje et billede til stedet.

1. Åbn Street View-appen (Street View).
  2. På fanen "Bidrag" skal du trykke på cirklerne.
  3. Se oplysninger om stedet, f.eks. åbningstider og estimeret antal visninger.
  4. Opret og offentliggør et billede af stedet. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og offentliggør billeder.

Få flere oplysninger om Street View-appen

Aktivering af underretninger om samlinger

Du kan få en underretning, når der føjes en samling til Street View-appen. Sådan slår du underretninger til.

1. Åbn Street View-appen (Street View).
  2. Tryk på Menu () øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Slå kontakten til ud for "Underret mig om nye samlinger". Kontakten er blå, hvis den er slået til.