Se offentliggjorte billeder

Du kan til enhver tid få adgang til eller slette alle billeder, du har offentliggjort på Google Maps.

Find dine offentliggjorte billedbobler

1. Åbn Google Maps på din computer.

2. Klik på Menu Menu og derefter Dine bidrag øverst til venstre.

3. Vælg Fotos.

Find dine samlinger af billeder på gadeniveau og dine billedstier

Du kan finde dine udgivne samlinger af billeder på gadeniveau og dine billedstier i Street View Studio. Brug din browser til at gå til Street View Studio på computere eller mobilenheder.

Tip! Billedstier understøttes ikke længere. Der kan ikke udgives nye billedstier på Google Maps.