In de komende maanden wordt de naam van de instelling Locatiegeschiedenis gewijzigd in Tijdlijn. Als Locatiegeschiedenis aanstaat voor je account, wordt Tijdlijn misschien getoond in de app- en accountinstellingen.

JavaScript activeren om Google Maps te gebruiken

Als je Google Maps wilt gebruiken, activeer je JavaScript in je browser (bijvoorbeeld Chrome of Firefox). Als JavaScript niet is geactiveerd, zie je een lege pagina wanneer je Google Maps opent.

Doe het volgende om JavaScript op je computer te activeren:

Google Chrome

1. Open een browservenster in Chrome en klik op Meer Meer.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.
  5. Klik op JavaScript.
  6. Vink Toegestaan aan.

Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari

Ga naar de website van je browser voor instructies: