Aktivér JavaScript for at se Google Maps

For at kunne bruge Google Maps skal du aktivere JavaScript i din browser, f.eks. Chrome eller Firefox. Hvis du ikke har JavaScript, vises der en tom side, når du går til Google Maps.

Sådan aktiverer du JavaScript på din computer:

Google Chrome

1. Åbn et Chrome-browservindue, og klik på Mere Mere.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Gå til "Privatliv og sikkerhed", og klik på Indstillinger for indhold.
  5. Gå til "JavaScript", og vælg Tillad altid, at websites kører JavaScript (anbefales).
  6. Klik på Udfør.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Gå til websitet for din browser for få vejledning: