Visa och redigera tidslinjen

På tidslinjen i Google Maps kan du hitta platserna du har besökt och rutterna du har kört. Tidslinjen är privat, så det är bara du som kan se den.

Se var du har varit

Du kan se hur långt du har rest och hur du reste mellan olika platser, till exempel genom att gå, cykla eller åka bil eller kollektivtrafik. Avståndet på tidslinjen visas i kilometer eller mile beroende på ditt land.

1. Öppna Google Maps.
  2. Logga in med samma Google-konto som du använder på din mobila enhet.
  3. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.
  4. Klicka på Din tidslinje Tidslinje.
  5. Klicka på DAG högst upp om du vill se en annan dag eller månad.
  6. Välj önskad dag.

Tips! Om du vill se platser som du har besökt nyligen klickar du på menyn Meny och sedan Dina platser och sedan Besökt.

Redigera tidslinjen

Om en plats inte stämmer på din tidslinje kan du redigera den och när du var där.

1. Öppna din tidslinje på datorn.
  2. Leta reda på platsen du vill ändra på tidslinjen och klicka på nedåtpilen.
  3. Välj rätt plats eller sök efter den i sökrutan.
  4. Klicka på klockslaget om du vill redigera när du var där.

Ta bort foton

Foton visas på tidslinjen när du har laddat upp dem till Google Foton. Du kan radera foton från tidslinjen, men de raderas inte automatiskt från Google Foton.

1. Öppna din tidslinje på datorn.
  2. Klicka på bocken högst upp till höger i varje foto du vill radera.
  3. Välj Ta bort foto.

Radera en dag

Viktigt! Åtgärden att radera platsinformation är permanent. Du kan inte se informationen igen.

1. Öppna din tidslinje på datorn.
  2. Klicka på dagen du vill radera.
  3. Klicka på Ta bort Ta bort högst upp till höger i panelen till vänster.
  4. Välj Radera dag.

Radera platshistorik

Viktigt! Åtgärden att radera platsinformation är permanent. Du kan inte se informationen igen.

Så här raderar du platshistorik:

1. Öppna din tidslinje på datorn.
  2. Klicka på Ta bort Ta bort längst ned till höger. Du kan även klicka på Inställningar Inställningar.
  3. Välj Radera all platshistorik.

Aktivera eller pausa platshistorik

När du aktiverar platshistorik sparas din platsdata och dina platser i ditt Google-konto. Så här aktiverar eller pausar du platshistoriken:

1. Öppna din tidslinje på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar och sedan Aktivera platshistoriken eller Pausa platshistoriken.

Råd och tips

Se hem och arbete på din tidslinje

Om du har sparat adresserna till ditt hem och arbete visas de på tidslinjen.

Läs om hur du ställer in adresser till hem och arbete.