Cronologia de Google Maps

Gestiona la cronologia

La cronologia de Google Maps mostra una estimació, basada en l'historial d'ubicacions, dels llocs on podeu haver estat i de les rutes que podeu haver seguit. Podeu editar la vostra cronologia en qualsevol moment. També podeu suprimir l'historial d'ubicacions (inclosos els intervals de temps) a la cronologia sempre que vulgueu. La cronologia és privada, de manera que sou l'única persona que la pot veure, i podeu accedir-hi tant des d'un mòbil com des d'un ordinador.

Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Crear una cronologia

Per crear una cronologia, activeu els serveis d'ubicació i l'historial d'ubicacions. Quan activeu l'historial d'ubicacions, a la cronologia es mostren els llocs on heu anat amb els dispositius en què heu iniciat la sessió amb el vostre compte i que registren la ubicació. Obteniu més informació sobre l'historial d'ubicacions.

Nota: quan activeu els serveis d'ubicació al dispositiu, l'iPhone o l'iPad comparteixen la ubicació amb les aplicacions que utilitzeu. És possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat en altres serveis de Google, com ara la Cerca, quan teniu altres opcions activades, com ara Activitat al web i en aplicacions.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte  i després Configuració Configuració.
  3. Toqueu Contingut personal i, a continuació, i desplaceu-vos cap avall fins a "Configuració d'ubicació".
  4. Heu de veure "Els serveis d'ubicació estan activats". En cas contrari, toqueu Els serveis d'ubicació no s'han definit amb l'opció Sempre i, a continuació, Ubicació i, a continuació, Sempre.

Veure els viatges

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Per veure un altre dia o mes, toqueu Mostra el calendari Esdeveniment i, a continuació, llisqueu cap a la dreta o l'esquerra i toqueu un dia.

Activar o posar en pausa l'historial d'ubicacions

Quan activeu l'historial d'ubicacions, Google registra les vostres dades d'ubicació i els vostres llocs al Compte de Google encara que no utilitzeu Google Maps. Per activar l'historial d'ubicacions o posar-lo en pausa, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o a l'iPad, aneu a Cronologia.
  2. Toqueu Configuració Configuraciói, a continuació, Activa l'historial d'ubicacions o Posa en pausa l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Editar la cronologia

Canviar els llocs que heu visitat

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi. Per fer-ho, activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el lloc incorrecte a la cronologia i toqueu-lo.
  4. Toqueu Edita el lloc.
  5. Toqueu Cerca un lloc o una adreça o desplaceu-vos i seleccioneu el lloc adequat a la llista.
  6. Per editar en quin moment i quanta estona hi vau ser, toqueu l'hora.

Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podreu editar ubicacions ni activitats de la cronologia, però podreu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.

Canviar de milles a quilòmetres

Per canviar com es mesura la distància a la cronologia, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després Configuració i després Unitats de distància. A continuació, trieu Automàtic, Quilòmetres o Milles.

Veure les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina a Google, es mostraran a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.
Obteniu més informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina.
Suprimir un dia

Important: si suprimiu informació de la cronologia, no hi podreu tornar a veure les dades de l'historial d'ubicacions. Es tracta d'una acció permanent. Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, les dades d'ubicació es poden desar com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions està activada i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. A l'extrem superior dret, toqueu Mostra el calendari Esdeveniment i, a continuació, i trieu el dia que voleu suprimir.
  4. Toqueu Més 더보기 i, a continuació, Suprimeix el dia Delete .
Suprimir l'historial d'ubicacions

Podeu suprimir el vostre historial d'ubicacions de manera total o parcial.

Important: si suprimiu informació de la cronologia, no hi podreu tornar a veure les dades de l'historial d'ubicacions. Es tracta d'una acció permanent. Si teniu activades altres opcions de configuració (com ara Activitat al web i en aplicacions) i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que les dades d'ubicació es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, les dades d'ubicació es poden desar com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions està activada i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més 더보기i, a continuació, Configuració.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
    • Suprimiu part de l'historial: toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions i, a continuació, definiu l'interval i, a continuació, toqueu Suprimeix.
    • Suprimiu-ho tot: seleccioneu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3 o 18 mesos.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més More i, a continuació, Configuració.
  4. A “Configuració d'ubicació”, toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.