En els propers mesos, el nom de l'opció de configuració Historial d'ubicacions canviarà a Cronologia. Si l'opció Historial d'ubicacions està activada al vostre compte, és possible que vegeu Cronologia a la configuració de l'aplicació i del compte.

Cronologia de Google Maps

Gestiona la cronologia

La cronologia de Google Maps és un mapa personal que us ajuda a recordar les rutes i els trajectes que heu fet i els llocs on heu estat segons el vostre historial d'ubicacions. Podeu editar la vostra cronologia en qualsevol moment i suprimir-hi l'historial d'ubicacions.

Si teniu activades opcions de configuració com ara Activitat al web i en aplicacions i desactiveu l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que continueu tenint dades d'ubicació desades al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Aquesta activitat pot incloure informació sobre la ubicació a partir de l'àrea general i l'adreça IP del vostre dispositiu. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de l'activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Trobar viatges

Podeu consultar la distància que heu recorregut i de quina manera ho heu fet: a peu, amb bicicleta, amb cotxe o amb transport públic, per exemple. La cronologia mesura les distàncies en milles o quilòmetres en funció del país o regió.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió amb el mateix Compte de Google que utilitzeu al dispositiu mòbil.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  4. Feu clic a Cronologia Cronologia.
  5. Per trobar una altra data, trieu un dia, un mes i un any a la part superior.

Trobar les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina, es mostren a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.

Obteniu informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina.

Consell: per trobar llocs que heu visitat recentment, feu clic a Desats Desa el lloc i després Visitat.

Editar la cronologia

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi.

1. A l'ordinador, aneu a Cronologia.
  2. Cerqueu el lloc de la cronologia que vulgueu modificar i feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Trieu el lloc correcte o bé cerqueu-ne un al quadre de cerca.
  4. Per editar quan hi vau anar, feu clic a l'hora.
Suprimir un dia
Important: quan suprimiu de la cronologia informació de l'historial d'ubicacions, ja no la podreu veure a la cronologia. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que continueu tenint dades d'ubicació desades al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.
  1. A l'ordinador, aneu a Cronologia.
  2. Feu clic al dia que vulgueu suprimir.
  3. Al tauler de l'esquerra, aneu a l'extrem superior dret i feu clic a Suprimeix Delete .
  4. Feu clic a Suprimeix el dia.
Suprimir l'historial d'ubicacions
Important: quan suprimiu de la cronologia informació de l'historial d'ubicacions, ja no la podreu veure a la cronologia. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que continueu tenint dades d'ubicació desades al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Per suprimir l'historial d'ubicacions:

1. A l'ordinador, aneu a Cronologia.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a Suprimeix Delete . També podeu fer clic a Configuració Configuració i després Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.
  3. Feu clic a Suprimeix l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu suprimir automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3, 18 o 36 mesos.

1. A l'ordinador, aneu a Cronologia.
  2. A la part inferior dreta, feu clic a Configuració Settings i després Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.

Activar o desactivar l'historial d'ubicacions

Quan activeu l'historial d'ubicacions, la ubicació precisa del vostre dispositiu es desa periòdicament als vostres dispositius i als servidors de Google, fins i tot quan no s'estiguin utilitzant les aplicacions de Google, i es crea la vostra cronologia.

1. A l'ordinador, aneu a Cronologia.
  2. Feu clic a Configuració Configuració i després Activa l'historial d'ubicacions o Desactiva l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Teniu el control

Sempre podeu revisar les vostres dades i les opcions que trieu aquí, a activity.google.com o a la vostra cronologia.