Ge en plats en privat etikett

Du kan koppla privata etiketter till platser på kartan. Märkta platser visas på kartan, i sökförslag, under Sparad Spara plats och i Google Foto.

Så här lägger du till en etikett:

1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Sök efter en adress. Du kan också fästa en nål genom att trycka och hålla kvar fingret på en plats på kartan.
  3. Tryck på platsens namn nedtill på kartan.
  4. Tryck på Etikett.

Obs!

• Lägg till en etikett för ett företag genom att gå till platsens sida och trycka på Mer 더보기 följt av Lägg till etikett.
  • Webb- och appaktivitet måste vara aktivt för att du ska kunna ge en plats en etikett.
Redigera en etikett
  1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Tryck på Sparad Spara plats. Tryck på Har etikett under Dina listor.

3. Tryck på en etikett som du vill redigera.
  4. Tryck på platsens namn eller adress längst ned.
  5. Tryck på Redigera etikett.
  6. Ange en ny etikett.
  7. Tryck på Klart.
Radera en etikett
  1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Tryck på Sparad Spara plats. Tryck på Har etikett under Dina listor.

3. Leta reda på etiketten du vill radera.
  4. Vid den etikett du vill radera trycker du på Mer 더보기 följt av Ta bort etikett
  5. Meddelandet ”Etiketten har tagits bort” visas. Om du ångrar dig trycker du på Ångra.
Hitta en plats med etikett på kartan
  1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Tryck på Sparad Spara plats. Tryck på Har etikett under Dina listor.

3. Tryck på en etikett som du vill se på kartan.