Ge en plats en privat etikett

Du kan koppla privata etiketter till platser på kartan. Märkta platser visas på kartan, i sökförslag, på skärmen Dina platser och i Google Foto.

Så här lägger du till en etikett:

1. Öppna Google Maps.
  2. Sök efter en plats eller adress.
  3. Välj Lägg till en etikett.

Obs! Webb- och appaktivitet måste vara aktivt för att du ska kunna ge en plats en etikett.

Redigera etiketter
  1. Öppna Google Maps.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Dina platser följt av Har etikett.
  3. Välj etiketten du vill redigera.
  4. Klicka på Redigera etikett Redigera.
  5. Ange en ny etikett.
Radera en etikett
  1. Öppna Google Maps.
  2. Klicka på Meny Meny följt avDina platser följt av Har etikett.
  3. Tryck på Ta bort Ta bort vid den etikett du vill radera.
Hitta en plats med etikett på kartan
  1. Öppna Google Maps.
  2. Klicka på Meny Meny följt avDina platser följt av Har etikett.