Ge en plats en privat etikett

Du kan koppla privata etiketter till platser på kartan. Märkta platser visas på kartan, i sökförslag, under Sparad Spara plats och i Google Foto.

Så här lägger du till en etikett:

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Sök efter en plats eller adress.
  3. Välj Lägg till en etikett.

Tips! Webb- och appaktivitet måste vara aktivt för att du ska kunna ge en plats en etikett.

Redigera en etikett
  1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Överst till vänster klickar du på Sparad Spara plats följt av Har etikett.
  3. Välj den etikett du vill redigera.
  4. Klicka på Redigera etikett Redigera.
  5. Ange en ny etikett.
Radera en etikett
  1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Överst till vänster klickar du på Sparad Spara plats följt av Har etikett.
  3. Tryck på Ta bort Ta bort vid den etikett du vill radera.
Hitta en märkt plats på kartan
  1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Överst till vänster klickar du på Sparad Spara plats följt av Har etikett.