Gi steder private etiketter

Du kan legge til en privat etikett for steder på kartet ditt. Steder med etiketter vises på kartet, i søkeforslagene, under Lagret Lagre stedet og i Google Foto.

Du kan legge til etiketter ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Søk etter et sted eller en adresse.
  3. Velg Legg til en etikett.

Tips: Nett- og appaktivitet må være slått på for at du skal kunne angi etiketter for steder.

Endre etiketter
  1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på Lagret Lagre stedet etterfulgt av Merket.
  3. Velg etiketten du ønsker å endre.
  4. Klikk på Endre etiketten Rediger.
  5. Gi etiketten et nytt navn.
Slett etiketter
  1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på Lagret Lagre stedet etterfulgt av Merket.
  3. Klikk på Fjern Fjern ved siden av etiketten du vil fjerne.
Finn merkede steder på kartet
  1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på Lagret Lagre stedet etterfulgt av Merket.