Een plaats een eigen label geven

Je kunt een eigen label toevoegen aan plaatsen op je kaart. Gelabelde plaatsen worden getoond op je kaart, in zoeksuggesties, in Opgeslagen Plaats opslaan en in Google Foto's.

Volg de onderstaande stappen om een label toe te voegen.

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Zoek naar een adres. Of tik op een plaats op de kaart en houd deze vast om een speld te plaatsen.
  3. Tik onderaan op de naam van de plaats.
  4. Tik op Label.

Opmerkingen:

• Als u een label aan een bedrijf wilt toevoegen, gaat u naar de pagina van die plaats en tikt u op 'Meer' 더보기 en dan Label toevoegen.
  • Web- en app-activiteit moet zijn ingeschakeld om een plaats een label te geven.
Een label bewerken
  1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan. Tik onder 'Je lijsten' op 'Gelabeld'.

3. Tik op een label dat u wilt bewerken.
  4. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  5. Tik op Label bewerken.
  6. Geef een nieuwe labelnaam op.
  7. Tik op Gereed.
Een label verwijderen
  1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan. Tik onder 'Je lijsten' op 'Gelabeld'.

3. Zoek het label dat u wilt verwijderen.
  4. Tik naast het label dat u wilt verwijderen op 'Meer' 더보기 en dan Label verwijderen
  5. Het bericht 'Je benoemde plaats is verwijderd' wordt weergegeven. Als u het label niet wilt verwijderen, tikt u op Ongedaan maken.
Een gelabelde plaats opzoeken op de kaart
  1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan. Tik onder 'Je lijsten' op 'Gelabeld'.

3. Tik op het label dat u wilt weergeven op de kaart.