Een plaats een eigen label geven

U kunt een eigen label toevoegen aan plaatsen op uw kaart. Gelabelde plaatsen worden weergegeven op uw kaart, in zoeksuggesties en in het scherm 'Mijn plaatsen'.

Volg de onderstaande stappen om een label toe te voegen.

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Zoek naar een adres. Of tik op een plaats op de kaart en houd deze vast om een speld te plaatsen.
  3. Tik onderaan op de naam van de plaats.
  4. Tik op Label.

Opmerkingen:

• Als u een label aan een bedrijf wilt toevoegen, gaat u naar de pagina van die plaats en tikt u op Meer 더보기 en vervolgens Label toevoegen.
  • Web- en app-activiteit moet zijn ingeschakeld om een plaats een label te geven.
Een label bewerken
  1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan.
  3. Tik onder Gelabeld op een label dat u wilt bewerken.
  4. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  5. Tik op Label bewerken.
  6. Geef een nieuwe labelnaam op.
  7. Tik op Gereed.
Een label verwijderen
  1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan.
  3. Zoek onder Gelabeld naar het label dat u wilt verwijderen.
  4. Tik naast het label dat u wilt verwijderen op Meer 더보기 en vervolgens Label verwijderen
  5. Het bericht 'Je benoemde plaats is verwijderd' wordt niet meer weergegeven. Als u het label niet wilt verwijderen, tikt u op Ongedaan maken.
Een gelabelde plaats opzoeken op de kaart
  1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Opgeslagen Plaats opslaan.
  3. Tik onder Gelabeld op het label dat u wilt weergeven op de kaart.