Paikan merkitseminen yksityisellä tunnisteella

Voit lisätä kartallasi näkyviin paikkoihin yksityisiä tunnisteita. Tunnisteella merkityt paikat näkyvät kartallasi, hakuehdotuksissa, Tallennettu-kohdassa Tallenna paikka ja Google Kuvissa.

Voit lisätä tunnisteen seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Hae osoite. Voit myös kiinnittää merkin paikkaan koskettamalla sitä hetken aikaa kartassa.
  3. Napauta paikan nimeä alareunassa.
  4. Valitse Tunniste.

Huomioitavaa

• Voit lisätä tunnisteen yritykselle siirtymällä paikan sivulle ja napauttamalla Lisää 더보기 ja sitten Lisää tunniste.
  • Verkko- ja sovellustoiminnan on oltava käytössä, jotta voit lisätä paikalle tunnisteen.
Tunnisteen muokkaaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta muokattavaa tunnistetta.
  4. Napauta alareunassa näkyvää paikan nimeä tai osoitetta.
  5. Napauta Muokkaa tunnistetta.
  6. Anna uusi tunnisteen nimi.
  7. Napauta Valmis.
Tunnisteen poistaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Etsi poistettava tunniste.
  4. Valitse poistettavan tunnisteen vierestä Lisää 더보기 ja sitten Poista tunniste
  5. Näkyviin tulee viesti Nimetty paikka on poistettu. Jos haluat peruuttaa tunnisteen poiston, valitse Kumoa.
Tunnisteella merkityn paikan löytäminen kartalta
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Napauta tunnistetta, jonka haluat nähdä kartalla.